Sindikata e Policisë së Maqedonisë sot proteston me moton “Për rendin, për drejtësinë, për disiplinën”

Maqedonia

Sindikata e Policisë së Maqedonisë sot proteston me moton “Për rendin, për drejtësinë, për disiplinën”

Më: 8 maj 2021 Në ora: 12:43
Protesta

Sindikata e policisë në Maqedoni protestuar sot.

Sindikata e policisë në Maqedoni protestoi nën moton “Për rendin, për drejtësinë, për disiplinën”, për shkak të, siç thonë ata, presionit mbi policinë, shpërndarjes ilegale, numrit të pamjaftueshëm të uniformave.

Protesta filloi para zyrave të Bashkimit Evropian dhe përfundoi para qeverisë.

Kryetari i Sindikatës së Policisë në Maqedoni paraprakisht njoftoi se ata do të paraqesin kërkesë me shkrim tek Qeveria dhe Kryeministri dhe pret që dikush do t’i shqyrtojë seriozisht kërkesat, dhe nëse kërkesat nuk shqyrtohen nga autoritetet, Kocevski tha se ata do të merrnin hapa më radikalë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat