Interesim i madh për të marrë licencën e gjyqtarit të volejbollit

Volejboll

Interesim i madh për të marrë licencën e gjyqtarit të volejbollit

Më: 6 gusht 2021 Në ora: 16:25
Interesim i madh për të marrë licencën e gjyqtarit të volejbollit

Pas mbylljes së konkursit për gjyqtarë të volejbollit, në Shoqatën e Gjyqtarëve të Volejbollit të Kosovës kanë aplikuar rreth 55 persona për të marrë thirrjen gjyqtarë i volejbollit. 

Është shumë e rëndësishme se nga numri i përgjithshëm 25 janë femra. 

Gjithashtu mosha e aplikantëve është mjaft e re që do të thotë se ndarja e drejtësisë në volejboll do të ketë perspektivë në të ardhmen. 
FVK në bashkëpunim me SHGJVK do të jenë të përkushtuara që çështjen e gjyqtarëve në volejboll dhe jo vetëm, ta avancojnë në nivele më të larta. 

Me datë 12/13 shtator do të mbahet seminari teorik dhe praktik. 

Federata e Volejbollit ju uron suksese të gjithë kandidatëve që janë pjesë e seminarit”, njofton FVK.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat