E diel, 28 shkurt 2021
  • Modelet më të bukura të thonjve që të lini përshtypje të mirë këtë muaj

    Ne e dimë se fiksimi i çdo vajze nga java në javë është kujdesi që tregojnë për veten. E sidomos për thonjtë, që duken menjëherë sapo ti përshëndet dikë, apo i jep dorën personit përballë.

    Ndodh shpesh që me pavendosmërinë që na karakterizon të shoqërohemi edhe kur jemi përballë manikyrit për të vendosur ngjyrën apo modelin e fundit që duam kësaj here.

    Megjithatë për t’jua bërë më të thjeshtë, duke përshtatur temperaturat e ulëta dhe muajin në të cilin jemi, ne ju sjellim në galeri disa nga modelet më intersante që mund të përkëdhelni veten kësaj here, sipas ‘Cosmopolitan’.

1 / 9