E premte, 18 qershor 2021
  • Jo të gjitha këpucët shkojnë me fundet, por këto 4 kombinime po

    Duken të thjeshtë për t’u veshur, por jo, mos u mashtroni – fundet janë “thikë me dy presa”.

    Pasi e qetë vesh një fund saten, papritur e gjen veten në vështirësi për ta kombinuar pasi ndodh që shapkat me gisht nuk shkojnë ose me sandale nuk duket dhe aq mirë.

    Megjithatë, 4 kombinime do t’ju ndihmojnë gjithmonë sepse thjesht dhe vetëm: Duken mirë!

1 / 5