E shtunë, 01 prill 2023
  • Shtatë fotografi mahnitëse të artit të rrugës, vizatime vetëm me shkumës

    David Zinn është një ndër artistët që ka tërhequr vëmendje rrugëve të Manhattanit. Vetëm me shkumësa, pa asnjë pajisje tjetër, ai ka zbukuruar rrugët me vizatimet e tij.

    David ka shpjeguar se sekreti për të bërë art 3D është vendodhja, që zgjedh artisti.

    Ndërkohë, puna e tij është shfaqur edhe në sheshe të tjera si në Suedi dhe qoshet e rrugëve në Tajvan.

    Ky është punimi i preferuar i Zinn. Si ju duket?

1 / 6