Tahir Batatina, drejtor i përgjithshëm i Llapit

Futboll

Tahir Batatina, drejtor i përgjithshëm i Llapit

Më: 30 maj 2023 Në ora: 19:42
Tahir Batatina

Në mbledhjen e mbajtur pas përfundimit të edicionit 2022/23, KF Llapi e ka analizuar rrjedhën e përgjithshme të këtij sezoni, ndërsa ka filluar menjëherë hapat për organizmin e sezonit të ardhshëm.

Këtë gjë Llapi e ka filluar me kryesinë dhe bordin e klubit, ndërsa ka paralajmëruar se do të ketë edhe ndryshime brenda ekipit.

Me këto ndryshime Llapi synon që të krijojë një ekip me kualitete dhe cilësi, për të arritur objektivat e ardhshme të klubit.

Kryesia e KF Llapit për sezonin e ardhshëm do të jetë si më poshtë:

𝐁𝐞𝐪𝐢𝐫 𝐁𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚 - 𝐊𝐫𝐲𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭/𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐁𝐚𝐡𝐫𝐢 𝐀𝐝𝐞𝐦𝐢 - 𝐍𝐞̈𝐧𝐤𝐫𝐲𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭/𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐀𝐦𝐫𝐮𝐬𝐡 𝐁𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚 - 𝐍𝐞̈𝐧𝐤𝐫𝐲𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭/𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐆𝐚𝐳𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐙𝐡𝐢𝐭𝐢𝐚 - 𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐁𝐥𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐏𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚 - 𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐁𝐥𝐞𝐝𝐚𝐫 𝐑𝐮𝐝𝐚𝐫𝐢 - 𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐁𝐞𝐣𝐭𝐮𝐬𝐡 𝐁𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚 - 𝐃𝐫𝐞𝐣𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐤𝐳𝐞𝐤𝐮𝐭𝐢𝐯 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭/𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐓𝐚𝐡𝐢𝐫 𝐁𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚 - 𝐃𝐫𝐞𝐣𝐭𝐨𝐫 𝐢 𝐩𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐢𝐭𝐬𝐡𝐞̈𝐦 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭/𝐀𝐧𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐭

𝐀𝐫𝐛𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐒𝐢𝐧𝐚𝐧𝐢 - 𝐃𝐫𝐞𝐣𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯 𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐢𝐭

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat