​Ngjarjet e datës 17 tetor

Aktuale

​Ngjarjet e datës 17 tetor

Më: 17 tetor 2021 Në ora: 00:01
Foto ilustrim

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi voton në qendrën e votimit 1703C, që ndodhet në shkollën fillore “Lidhja e Prizrenit” në Pejë. (Ora 07:00)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban konferencë lidhur me hapjen e qendrave të votimit. (Qendrën Mediale të KQZ-së, kati 4, ora 08:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha dhe zonja e tij, Hafizja, votojnë në SHF "Bajram Curri", në fshatin Sllatinë e Madhe të Fushë Kosovës. (Ora 08:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi voton në Shkollën “Mustafë Venhari”, në Vushtrri. (Ora 08:00)

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj voton në Qendrën e Votimit 1910E - Shkolla e mesme e Mjekësisë "Ali Sokoli" Prishtinë, vendvotimi 1910E/03R. (Ora 09:00)

Kandidati për kryetar të Prishtinës Arben Vitia, voton në qendrën e votimit në shkollën "Ali Sokoli". (Ora 9:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Shterpcës, Besim Islami voton në shkollën fillore “Osman Mani”, Tiraje. (Ora 09:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Vitisë, Arsim Ademi voton në fshatin Verban, Shkolla Fillore "28 nëntori". (Ora 09:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Klinës, Lulzim Dragidella voton në fshati Gremnikë. (Ora 09:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Malishevës, Alban Krasniqi voton në Gjimnazin "Hamdi Berisha". (Ora 09:30)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Pejës, Gazmend Agusholli voton në shkollën “Asdreni”, në Pejë. (Ora 09:30)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Istogut, Agron Avdijaj voton në Gjimnazin “Haxhi Zeka”. (Ora 09:30)

Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës, Uran Ismaili, voton në Shkollën Fillore “Ismail Qemali”, në kryeqytet. (Ora 09:30)

Kandidati për kryetar të Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci voton në Shkollën “Xhevë Lladrovci”, në fshatin Gllanasellë, në Drenas. (Ora 09:30)

Kandidati për kryetar të Komunës së Shtimes, Naim Ismajli voton në Shkollën e Mesme "Naim Frashëri", në Qendrën e Votimit 2201E/05d, në Shtime. (Ora 09:30)

Kandidati për kryetar të Komunës së Klinës, Esat Raci voton në fshatin Jashanicë e Ulët, në Klinë. (Ora 09:30)

Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari Lila voton në Shkollën Fillore “Yll Morina”-Gjakovë. (Ora 09:30)

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, voton në Shkollën Fillore "Hasan Prishtina", në Qendrën e Votimit 1909E, në Prishtinë. (Ora 09:45)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Gjilanit, Alban Hyseni voton në shkollën “Abaz Ajeti” – Gjilan. (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi voton në fshatin Lluga “Shkolla Ilir Konushefci”. ( Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj voton në qendrën e votimit në fshatin Kopernicë (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Drenasit, Fejzi Kiqina voton në SHFMU "Migjeni" Baicë. (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Fushë Kosovës, Enver Bajcinca voton në shkollën “Zejnel Salihu”, Bardh i Madh. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza voton në Shkollën “Anton Zako Çajupi”, në Mitrovicë. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj voton në Shkollën e Mesme "Remzi Ademaj" në Prizren në qendrën e votimit 2001A. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Fadil Nura voton në fshatin Qirez, në Skenderaj. (Ora 10:00)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, voton në qendrën e votimit në Fakultetin Juridik. (Ora 10:00)

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, voton në qendrën e votimin në SHFMU "Abdurrahmon Gërguri", në fshatin Dardhishtë të Obiliqit. (Ora 10:00)

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku i shoqëruar nga bashkëshortja voton në SHF "Faik Konica" në Prishtinë. (Ora 10:00)

Kandidati i Nismës Socialdemokrate për kryetar të Malishevës, Ekrem Kastrati, voton në shkollën “Fehmi Agani”, në fshatin Turjakë. (Ora 10:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri dhe zonja e tij Igballja votojnë në SHF “Nazmi Zhegrova”, në fshatin Stanoc i Poshtëm. (Ora 10:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Istogut, Ilir Ferati dhe zonja e tij Shpresa votojnë në SHF “Martin Camaj”, në Gurrakoc. (Ora 10:00)

Familja Jashari në mënyrë të organizuar do të bëjë homazhe në Kompleksin Memorial "Adem Jashari", në Prekaz, pastaj kryetari Bekim Jashari, së bashku me familjen e tij, do të votojnë në shkollën fillore "Ilir Lushtaku", në Prekaz të Poshtëm. (Ora 10:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Suharekës, Ardian Shala dhe zonja e tij Albina, votojnë në SHF "Edit Durham", në fshatin Mushtishtë. ( Ora 10:00)

Kandidatja e LDK-së për kryetare të Komunës së Ferizajt, Sibel Halimi dhe bashkëshorti i saj Agimi, votojnë në Shkollën e mesme të bujqësisë “Zenel Hajdini”. (Ora10:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti voton në SHF "7 Marsi", në fshatin Potorovc të Lipjanit. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Lipjanit, Hyzer Rizani voton në Shkollën Fillore “Katër Dëshmorët”, qendra 1326/02D në fshatin Krojmir. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Istogut, Ali Nimanaj voton në Gjimnazin “Haxhi Zeka”, në Istog. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Vitisë, Bekim Azizi voton në Shkollën Fillore “Dëshmorët e 5 Prillit” në fshatin Smirë, në Viti. (Ora 10:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Kamenicës, Muhamed Kallaba voton në fshatin Roganë, në Kamenicë. (Ora10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Junikut, Besart Tofaj voton në Shkollën Fillore “Edmond Hoxha”, Junik. (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Rahovecit, Visar Korenica voton në shkollën e mesme “Xhelal Hajda-Toni”. (Ora 10:00)

Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Sharr, Kaltrina Salihu voton në fshatin Bellobrad. ( Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Vushtrrisë, Arsim Rexhepi voton në shkollën “Naim Frasheri”. (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Shtimes, Qemajl Aliu voton në Shkollën Fillore “ Hasan Prishtina”, Goganc i Poshtem. (Ora 10:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Kaçanikut, Jeton Raka voton në Shkollën Fillore “Idriz Seferi”, në fshatin Bob. (Ora 10:30)

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti nga Aleanca Kosova e Re (AKR) voton në qendrën e votimit 1919X/01R në shkollën "Pjetër Bogdani". (Ora 10:30)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe zonja e tij Bukurija, votojnë në SHF "Ahmet Hajdari", në fshatin Begunc të Vitisë.(Ora 10:30)

Kandidati për kryetar të Komunës së Rahovecit, Bejtullah Deliu, voton në Shkollën "Xhelal Hajda". (Ora 10:30)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Ferizajt, Valon Ramadani voton në fshatin Komogllavë. (Ora 10:30)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Novobërdë, Abdyl Gashi voton në Shkolla Fillore “Asdreni”, Llabjan. (Ora 11:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Deçanit, Orges Tafilaj voton në qendrën e votimit në fshatin Strellc. (Ora 11:00)

Kandidatja për kryetare të Komunës së Deçanit, Ardiana Qorraj voton në Shkollën e mesme të ulët "Lidhja e Prizrenit", në Qendrën e votimit 0101X/04R në Carrabreg të Ulët, Deçan. (Ora11:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Malishevës, Isni Kilaj voton në fshatin Lubizhdë në Malishevë. (Ora 11:00)

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini voton në shkollën "Mustafa Bakija". (Ora 11:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Prishtinës, Përparim Rama i shoqëruar nga bashkëshortja voton në Fakultetin Ekonomik/Juridik, qendra 1913E, në kryeqytet. (Ora 11:00)

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në zgjedhjet lokale do të votojë në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik, në Prishtinë.(Ora 11:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Podujevës, Ekrem Hyseni dhe zonja e tij Luljeta, votojnë në SHF "Luigj Gurakuqi”, në fshatin Batllavë. (Ora 11:00)

Kandidati për kryetar të Komunës së Prizrenit nga Lëvizja Vetëvendosje, Mytaher Haskuka do të votojë në shkollën e mesme të lartë teknike “11 Marsi”. (Ora 11:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri i shoqëruar nga bashkëshortja voton në SHF "Abaz Ajeti", në Gjilan. (Ora 11:00)

Kryetari aktual i Ferizajt, Agim Aliu voton në shkollën "Pavarësia", në fshatin Balaj. (Ora 11:00)

Kandidatja e LDK-së për kryetare të Komunës së Deçanit, Hyri Dobrunaj dhe bashkëshorti i saj Ahmeti, votojnë në Gjimnazin “Vëllezërit Frashëri”.(Ora 11:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Obiliqit, Halil Thaçi voton në fshatin Milloshevë. (Ora 11:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Lipjanit, Adnan Rrustemi voton në shkëllën e mesme "ULPIANA". (Ora 11:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri vootn në shkollës “Harun Beka”, Gushafc.(Ora 11:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të komunës së Hanit të Elezit, Sherif Berisha voton në Shkollën Fillore “Ilaz Thaqi”. (Ora 11:00)

Kandidatja për kryetare të Komunës së Podujevës, Floretë Zejnullahu, voton në Shkollë Fillore "Ali Ajeti”, në Qendrën e Votimit 1830e/01, në fshatin Lladofc, në Podujevë. (Ora 11:30)

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj voton në qendrën e votimit te Fakulteti Filologjik, vendvotimi 1906E/10R. (Ora 11:30)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban konferencë e dytë për media. (Qendrën Mediale të KQZ-së, kati 4, ora 11:30)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Prizrenit, Anton Quni dhe zonja e tij Mirjana votojnë në SHF "Avdyl Frashëri", në Prizren. (Ora11:30)

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, do të votojë në shkollën fillore “Faik Konica” në Prishtinë.(Ora 12:00)

Kandidatja për kryetare të Komunës së Gjakovës, Arbënesha Kuqi, voton në Shkollën Fillore "Yll Morina" (Mustafa Bakija e re), në Gjakovë. (Ora 12:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri voton në SHF "Lidhja e Prizrenit" në Pejë. (Ora 12:00)

Kryeparlamentari Glauk Konjufca voton në qendrën e votimit në Fakultetin e Edukimit. (Ora 13:00)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban konferencë për media. (Selia qendrore e AAK-së, ora 13:00)

Kandidati i LDK-së për kryetar të Komunës së Mitrovicës, Armend Agolli voton në SHF “Migjeni”, në Tavnik. (Ora 13:30)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban konferencë për media. (Qendrën Mediale të KQZ-së, kati 4, ora 15:30)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban konferencë për media. (Selia qendrore e AAK-së, ora 17:00)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban konferencë për media lidhur me mbylljen e qendrave të votimit. (Qendrën Mediale të KQZ-së, kati 4, ora 19:30)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban konferencë për media. (Selia qendrore e AAK-së, ora 21:00)

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat