E shtunë, 01 prill 2023
  • Kombinime të freskëta me pantallona lino

    Nuk ka shoqeri më të mirë në ditët e nxehta të verës, sesa pantallonat lino. Japin freski, kanë ngjyra dhe janë aq të rehatshme e të kombinueshme, sa nuk vuan fare për ta ndarë mendjen çdo veshësh edhe nëse je vonë për punë dhe nxiton.

    Edhe pse vera është drejt fundit, shtatori premton të jetë i ngrohtë në pjesën më të madhe të tij, ndaj keni kohë t’i vishni edhe për ca javë.

    Mes trendeve të këtij viti keni ato me prerje të drejtë, kauboj, të gjera, shumë të gjera dhe me bel të lartë. Me vija, me ngjyra, të bardha, si tuta, apo si xhinse, ka aq shumë modele, sa vetëm duhet të zgjidhni mes tyre.

    Disa i gjeni në galeri me foto:

1 / 6