E shtunë, 01 prill 2023
  • 10 kombinone me xhaketën e lëkures këtë vjeshtë

    Nuk ka asgjë si një xhaketë lëkure për të nisur në stinën e vjeshtës.

    Është një element kryesor për motin kalimtar dhe gjithashtu duket mirë te të gjithë ne.

    Ka shumë mënyra për ta veshur atë. Ju mund të shkoni me një ansambël të zi, ta veshni me xhinse, ta vishni me funde ose një fustan.

    Këtu mund të gjeni 10 veshjet e xhaketës së lëkures që do t’ju japin një inspirim serioz të stilit për sezonin e ri.

1 / 10