Edhe Rron Gjinovci i përkrahu parullatë e protestuesve pro Palestinez

Opinione

Edhe Rron Gjinovci i përkrahu parullatë e protestuesve pro Palestinez

Nga: Adem Bytyçi Më: 16 maj 2021 Në ora: 09:30
Adem Bytyçi

Lëri parullatë Rron analisti, se kush i ka cituar dhe kur i ka cituar.

Protestatë në përkrahje të Palestinës ishin krye e këput kundër Kosovës dhe kundër miqëve tanë Amerikanë dhe Ebrej ,të cilët na shpëtuan nga zhdukja e sigurt si popull nga regjimi fashist Serb.

Palestina Rron analisti e "publicisti " e ushqen një politikë konstante pro- serbe dhe anti shqiptare dhe anti Kosovë, prandaj nuk e dëshiron as përkrahjen tonë për ta thënë në trajton më të drejtë nuk e meriton përkrahjen tonë përderisa na mohon si popull dhe si shtet i Kosovës.

Protestatë e organizuara në Kosovë në përkrahje të Palestinës dhe kundër Izraelit , janë kundër Kosovës dhe në favor të politikës serbe anti Kosovë .

Izraeli e gëzon të drejtën në vetëmbrojtje kundër raketave të HESBULLHUT, të cilat po godosin caqet civile në vendbanimet Izralite .

Rron Gjinoci , sa më parë të reagojë Ministria e PJ dhe Diasporës kundër sulmeve të ESBULLSHUT Palestinëz ,kundër caqëve civile në teritorin Izraelit aq më mirë do të jetë për Kosovën dhe politikën e jashtme të Kosovës.

Politika aktuale e Kosovës duhet ta di ,përderisa shteti i Serbisë i manipulon disa grupe radikale fetare Islamike në Kosovë , e ka shumë më lehtë të zhvillojë politikën e saj kundër lirisë tonë dhe të ardhmës së shtetit tonë në planin ndërkombëtare.

Zatën Serbia edhe historikisht besimin Islam të shqiptarët e ka shfrytëzuar si njërën ndër armët më të përsosura për ta luftuar qenien kombëtare shqiptare edhe sot e kësaj ditë Serbia shërbehet me të njejtën armë Rron analisti , prandaj qysh moti ka qenë dasht t'a kuptojmë në përmasën e duhur këtë politikë serbe anti shqiptare, e jo të rrëshaqasemi në prapaskenat kundër vetëvetës.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat