Forta Morina dhe Shendrit Deari – më të mirët për vitin 2023

Tenis

Forta Morina dhe Shendrit Deari – më të mirët për vitin 2023

Më: 16 dhjetor 2023 Në ora: 20:16
Më të mirët

Është përmbyllur Ceremonia e Laureatëve 2023, në të cilën u shpërblyen më të mirët e vitit 2023 nga Federata e Tenisit e Kosovës.

Mirënjohje u ndan dhe për institucionet e FTK-së e sponsorër të cilët janë shtyllë e saj.

Çmimi kryesorë 'Tenistë të vitit 2023' i takoi tenistëve Forta Morina dhe Shendrit Deari, përderisa 'Klubi i Vitit 2023' u shpall KT Prizreni,

'Trajner i Vitit 2023' Naim Shehu dhe 'Gjyqtar i Vitit 2023' Arzen Rifati.

Shpresat e vitit 2023 - ROG

Etna Haxhismajli- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Kuq
Dejla Bajrami- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Portokalltë
Oso Bujupaj- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Portokalltë
Eli Duraku- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Gjelbër
Amar Jusufi- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Gjelbër
Evita Bujupaj- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Gjelbër
Lina Rexha- 'Shpresë e Vitit 2023', Topi i Gjelbër
Tensitët e Vitit 2023

Reina Selmanaj - Tenistja e Vitit 2023', Grupmosha U12

Erion Prizreni - 'Tenisti i Vitit 2023', Grupmosha U12
Learta Muharremi - 'Tenistja e Vitit 2023', Grupmosha U14
Ervin Doli - 'Tenisti i Vitit 2023', Grupmosha U14
Learta Muharremi - 'Tenistja e Vitit 2023', Grupmosha U16
Salidin Rama - 'Tenisiti e Vitit 2023', Grupmosha U16
Aja Broqi - 'Tenistja e Vitit 2023’, Grupmosha U18
Salidin Rama - 'Tenistja e Vitit 2023', Grupmosha U18
Vesa Islami - ‘Tenistja e Vitit 2023’, seniors
Sokol Tigani - ‘Tenisti e Vitit 2023’, seniors
Adrijana Lekaj - 'Tenistja më e mirë në arenën ndërkombëtare'
Vullnet Tashi - 'Tenisti më e mirë në arenën ndërkombëtare'
Forta Morina - 'Tenistja e Vitit 2023'
Shendrit Deari - 'Tenisti i Vitit 2023'
Astrit Xërxa - 'Punëtori i Vitit 2023'
Arzen Rifati - 'Gjyqtar i Vitit 2023'
Naim Shehu - 'Trajneri i Vitit 2023'
KT Prizreni - 'Klubi i Vitit 2023'
 

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat