E hënë, 15 gusht 2022
  • Këto janë sekretet e errëta të Hollivudit

    Demaskimi i producentit të njohur Harvi Ueinshtein, por edhe i burrave të tjerë të plotfuqishëm në Hollivudit ka hedhur shumë dritë mbi anën sekrete dhe të errët të industrisë së filmit në Hollivud.

    Pra, atje ka shumë më tepër sesa vetëm paratë, fama dhe sfilata në tapetin e kuq.

    Ja cilat janë disa nga sekrete më të errëta të industrisë më të njohur të argëtimit.

1 / 8