E hënë, 15 gusht 2022
  • Të pazakonta, por të rehatshme, 6 modelet e këpucëve për këtë verë

    Çdo sezon vjen me trende të reja dhe modele e sugjerime nga pasarelat më të njohura. Këtë sezon synimi i stilistëve ka qenë të gjejnë balancën e të bukurës, të pazakontës dhe rehatisë.

    Ndaj kanë krijuar disa taka ‘cool’ që me siguri do pushtojnë rrugët në çdo qytet ku moda dashurohet nga vajzat dhe gratë.

    Mes kaq shumë informacioni që na jepet në mediat sociale dhe televizione, mbase e keni humbur sensin e atyre që po vijnë këtë sezon, ndaj hidhin një sy këtyre fotove.

    Dhe para se të vendosni të blini bëjini vetes një pyetje: Dua këpucë që mund t’i vesh përditë, apo të veçanta vetëm për ato raste kur kam qejf të jem në qendër të vëmendjes?

1 / 7