E martë, 24 maj 2022
 • Prerja ‘bob’ do vazhdojë të jetë trendi i kësaj pranvere

  Prerja e flokëve ‘bob’ nuk po i ndahet listës së trendeve për flokët.

  Nuk ka rëndësi gjatësia që do zgjidhni, apo ngjyra që keni, të presësh flokët me këtë model, do ju bëjë të dukeni trendy dhe shumë bukur.

  U bë më shumë se dy vite që ky model ka pushtuar rrugët e qyteteve dhe galeritë e ‘Instagram’.

  Tashmë mund të eksperimentoni edhe me balluket në mes, të dendura ose jo, apo në të kundërt me ato anësore.

  Në doni të ndryshoni me ardhje e stinës kur lulëzon natyra, atëherë ne ju sugjerojmë t’i hidhni një sy fotove në vazhdim…

1 / 6