Krimi dhe korupsioni nuk mbulohet me intervistë në BBC

Opinione

Krimi dhe korupsioni nuk mbulohet me intervistë në BBC

Nga: Hysni Gashi Më: 18 mars 2021 Në ora: 11:23
Ilustrim

Ushtrusja ne detyrë e presidentit Vjosa Osmanit e ftuar ne intervistë ne BBC,e tha një të vërtetë,tanimë qe dihet botrisht e ka raporte ndërkombëtare e faktmledhse me ballak,të krimit dhe korupsionit ne vend.

Znj.Osmani po ta thontë të kundërtën atëherë do të gënjente.Pasi që krimi dhe korupsioni nuk mbulohet dhe as nuk luftohet me intervistë, por duke e thenë të vërteten dhe duke e luftuar atë.

Ndonëse ne anën tjetër i kuptushem reagimi kundër znj.Osmani,nga kritiket të cilët instaluan krimin dhe korupsionin ne vend.

Me ç’rast shtetet mike,disa herë e kanë bër të qartë se:nuk deshirojnë politikan gënjeshtar dhe as shtete të koruptuar ne gjirin e saj.Prandaj edhe jemi këtu ku jemi të izoluar si ne kopshtzollogjik,pa investime të jashtme mirëqenje zhvillim dhe prespektivë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat