Shqiptarët e Kosovës për 20 vite

Opinione

Shqiptarët e Kosovës për 20 vite

Nga: Bahtir Hamza Më: 27 nëntor 2021 Në ora: 11:29
Bahtir Hamza

-Për hir të së vërtetës dhe në funksion të kohës, dëgjoni të vërtetën e zonjës Mimoza - Kusari-Lila, në emër të shqiptarëve që janë në parlamentin e Kosovës, në regjime kundër Blerta Kodra-Deliut, e të njerëz të PDK-së, të cilët janë njerëz me ndikim në parlamentin e Kosovës, por pa njohuri politike, shumë prej të cilëve janë të pistë dhe të pandershëm.–

Tragjedia e burrave nacionalistë shqiptarë të Drenicës është nga vetë shqiptarët që u vranë në çdo luftë, u dogjën, por kjo e bëri Kosovën shtet dhe ata janë dëshmorë nacionalistë të kombit. Sot Drenica është e madhe, por ka pak burra.

NË MOTON E SË VËRTETËS

********** ********* *********

NE NACIONALISTËT SHQIPTARË NË DRENICË NUK ISHIM TERRORISTË

Ne, fshatarët nacionalistë shqiptarë të Drenicës janë themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, jo LPRK-ja e Xhavit Halitit pa adresë në Cyrih, as Fatos Nano-ja, as LPRK-ja e Fazli Veliut, me adresë në Lucern të Zvicrës dhe jo Ali Ahmeti, jo Xhafer Shatri nga Gjeneva……

Pra fshatarët e Drenicës që u bënë qytetarë të Prishtinës që janë të PDK-së, që hëngrën Thaçin, Kadri Veselin, që sot janë përgjithmonë dhe do të mbeten në vendin e duhur me fitoren e politikës serbe. Por dihet se nga politika e serbëve të shekullit të 20-të, shqiptarët e Drenicës janë shpallur nacionalistë nga komunistët shqiptarë në Kosovë dhe nga agjentët e UDB-së, Sero-Jugosllavisë, që pas Luftës së Parë Botërore dhe pas Luftës së Dytë dhe, pas shekullit të 20-të. Tragjedia e burrave nacionalistë shqiptarë të Drenicës është nga vetë shqiptarët që u vranë në çdo luftë, u dogjën por kjo e bëri Kosovën shtet dhe ata janë dëshmorë nacionalistë të kombit. Sot Drenica është e madhe, por ka pak burra.

Nga ky represion nga kjo dhunë e policisë serbe nga politika degarduese e komunistëve shqiptarë dhe agjentëve shqiptarë të UDB-së, të serbo-Jugosllavisë qe e ushtronin mbi shqiptarët nacionalist në Kosovë, në Drenicë, nacionalistët shqiptarë organizuan mbrojtjen e fëmijëve dhe familjeve të tyre dhe luftuan me serbët dhe komunistët. dhe me agjentët e UDB-së, për lirinë në Kosovë. Pra jemi NE, nacionalistet shqiptare të Drenices dhe ata që kanë sjellë armë ilegalisht nga Parisi, Franca, Zvicra, Gjermania, në Kosovë,nga SHBA-ja, nga viti Maj.1991-Nentor 1994, por jo, ne nuk kemi qenë terroristë.

Por politika propagandistike komuniste serbe dhe komunistët shqiptarë të Kosovës dhe agjentët shqiptarë të UDB-së dhe shoqërisë së tyre bashkëpunuan dhe u bënë anëtarë të PDK-së së Hahsim Thaçit, dhe të LPRK-së së Xhavit Halitit, përvetësuan vlerat e nacionalistëve shqiptarë të Drenmicës dhe të popullit, të njerëzve të ndershëm si burrat e Drenicës edhe në mërgim. Por të gjitha këto ngjarje duhet të ndriçohen dhe ato vlera kombëtare që na takojnë neve, nacionalistëve të Drenicës dhe të huajve,e të SHBA-ve, duhet të na kthehen si mërgimtarë dhe për etikën dhe moralin e jetës sonë dhe për kulturën tonë dhe Arritjet si në mërgim edhe në Kosovë, dhe nacionalistët e Dernicës dhe populli kërkojnë vlerat dhe vullnetin e tyre kombëtar, ne kërkojmë të vërtetën për vlerat kulturore kombëtare dhe ndriçojmë rrugët e rrezikshme drejt lirisë dhe për përpjekjet tona që ndamë bukën e gojës së fëmijëve dhe ndihmuam shqiptarët dhe lirinë e Kosovës.

Prandja, ata që i përkisnin atyre dhe, që i përkasin patriarkut politik të PDK-së, Hashim Thaçit, të cilët nuk kishin as njohuri politike, as historike e as kulturore, që dashurinë për lirinë e kthyen në dëshirë për tradhti, të trashëguar nga prindërit e tyre që i përkasin besimit komunist, të Xhavit Haliti, gjegjësisht Fatos Nanos e të Isa Mustafës,e RaMuT Haradinaj,- Mahmut Bakallit, krimbat të cilit në shekullin e 21-të në zemër të politikës u bënë: Milionera, u bënë hajdutët, u bënë me Villa, e me vetura luksoze, u bënë me dy shtëpi, u bënë me prona maramensse, edhe me dy gra.

Ata dhe këta anëtarë të PDK-së së Xhavit Halitit dhe Fatos Nanos, dhe ARK-së, si RaMuT Haradinaj, dhe Mahmaut Bakalli, që ishin kriminelë misterioz fundrrina që kanë anën e tyre të errët që me politikat e tyre nuk patën drejtimin e duhur politik në historinë politike të Kosovës,as në politikën e nacionalistëve shqiptarë që për 20 vjet në këtë shekull të 21-të u bënë të njohur për gënjeshtra, vjedhje, ndikim e lëvdata të rreme dhe i bënë të afërmit e tyre veteranë të luftës, që është një breshëri zero e etikës dhe moralit të tyre, por në anën tjetër këta poletikaj nuk e barazuan realitetin e popullit me lirinë.

NË MOTON E SË VËRTETËS

Shqiptarët e Kosovës me politikën e tyre për 20 vjet nuk e barazuan realitetin me lirinë.

Tragjedia e burrave nacionalistë shqiptarë të Drenicës është nga vetë shqiptarët që dihet së: Shqiptarët e “Republikës së Kosovës” për 20 vjet liri në Kosovë u vranë mizorisht mbi 20 intelektualë shqiptarë, të cilët nuk u vranë nga serbët, sepse Serbia –Jugosllavia, u largua nga Kosova më 12 qershor 1999, por shqiptarë që kishin kriminelë aq misterioz me bandatë e tyre organizoheshin nga njerezit, madje paguan njerëzi për të vrarë mbi 20 intelektualë shqiptarë të Kosovës, konkretisht këto vrasje nuk i ka bërë as policia serbe, as ushtria serbe, as paramilitarët serbë me romët, por janë bërë nga shqiptarët edhe sot jetojnë diku, në Kosovë, në Shqipëri, apo në ndonjë vend evropian të Evropës me inkurajimin e tyre social….

Ndaj, përderisa shumë shqiptarë në Kosovë, në aspekte të ndryshme tentojnë t'i mbulojnë këto vrasje me politikën e tyre kriminale, vrasje këto që 20 vjet nuk po diskutohen në Parlamentin e Kosovës, brezi i ri nuk mund të kishte një edukim për të vërtetën apo një të vërtete si histori të ndershme dhe, as një pasqyrimë të se vërtetës nga vetë shqiptarët.

Prandaj, në këtë këndvështrim që kemi sot, derisa të tregohet e vërteta e shqiptarëve nga vet shqiptarët dhe, derisa shqiptarët mundohen të I mbulojnë krimet nga vetë shqiptarët në inkubatorin e tyre shqiptar, imazhi i vetë shqiptarëve nuk do të ndryshojë që shqiptarët të përfshihen në inkubatorin evropian.

Ndaj brezat e rinj duhet të jenë të vlefshëm për edukimin në të vërtetën e kohës që është e nevojshme që shqiptarët në drejtime të ndryshme të edukohen dhe së bashku t'i shërbejnë të vërtetës së politikës kombëtare dhe të njohin kohën e vetë shqiptarëve që kanë lënë gjurmë. Në kohë që shqiptarët të mos jenë instrumente të kuqe për vetë Kosovën dhe për vetë historinë e popullit shqiptar në Parlamentin Evropian.

Epo, e vërteta është e të gjithëve dhe mund të ndriçohet vetëm nga njerëz të ndershëm dhe të sinqertë si zonja Mimoza Kusrai Lila dhe jo të pengohet apo censurohet nga ish bij e bija, nga burra e gra fshatarësh e qytetarësh të ndryshëm të komunistave dhe nga komunistë që prinderit e tyre ishin: fshatrat që ishin: “roje pylli” dhe roje e “fushës polare” ose “Korir- Pastrues në shkolla”. Pra ishin komunistë dhe agjentë të UDB-së, serbo-jugosllavë, madje edhe me diploma universitare dhe me pune neper shkola e ne universitetine Kosovës, por qe ishin në aksione konkrete kundër nacionalistëve shqiptarë që kanë ndodhur që nga lufta e dytë.

Konkretisht, keta dhe ata ishin prindërit komunistë të shqiptarëve të Kosovës, të cilët sot në politikën e tyre në Kosovë, janë bijtë dhe bijat e tyre që ndajnë funksionin e strategjisë komuniste serbo-jugosllave, në formule : "Ti për mua e Unë për tya" qe i denonin shqiptarët nacionlist që mbronin nderin e familjes, që mbronin fëmijët nga dhuna e vetë shqiptarëve, dhe ata edhe keta nacionalistet shqiptar i quajnë terroristë, që nacionlsiet shqiptarne ne asnje pikpamje politike dhe praktike nuk ishin taerroriste dhe nuk kanë lidhje as me terrorizmin, por të tillë janë hadithet, ata janë kriminelë shqiptarë që ishin dhe janë gënjeshtarë, hajdutë të korruptuar që nuk e kanë zhvilluar jetën e popullit të Kosovës, por per 20 vite janë pasuruar me hajni, me tradheti, me marrezite e tyre e tyre dhe janë ata që për 20 vjet krenohen me gjakun e dëshmorëve të lirisë së Kosovës,por që janë perrmorr mbi gjakun e tyre.

Pra, janë këto dhe ata komunista me prindër e tyre që kanë i kanë ndarë shqiptarët dhe e kanë futur armiqësi mes nacionalistëve shqiptarë që nga Lufta e Dytë Botërore dhe këta politikanë me politikën e tyre për 20 vjet tentuan të ndajnë Kosovën dhe të ndryshojnë kufijtë e Kosovës.

NËSE NUK ZBULOHEN KRIMET E ÇDO NJERIU DHE NUK DIHEN AUTORËT, ATËHERË ËSHTË DETYRË E ÇDO GJYKATE TË ZBULOJË TË VËRTETËN DHE TË JAPË SHPJEGIME PËR ATË QË KA NDODHUR SEPSE: E VËRTETA ËSHTË DETYRË E SHENJTË E ÇDO GJYKATËSI NJERËZOR.

Këta janë ata që kanë bërë gjyqtarë të posaçëm në “ Gjykatën Speciale”për shqiptarët dhe në parlamentin e Kosovës nuk votuan ligjin për zgjerimin e qeverisë së Kosovës në veri të Mitrovicës, por votuan dhe votuan dhe votuan që gjykata speciale e politikës serbe t`ì gjykojë: shqiptarët, hajdutët, vrasësit dhe, kriminelët mistikë të vetë shqiptarëve që janë fundrrina.E, disa poletikan gjinden tani në Hagë dhe disa do të udhëtojnë më vonë do të hyjnë në Hagë, që janë shqiptarë të Kosovës që kanë edhe Bissnisset e tyre si dhe, disa shqiptarë të Shqipërisë që kanë luftue në Kosovë dhe, disa janë të vendosur në vende të tjera evropiane.

Shqiptarët do të shkojnë patjetër në Hagë dhe ne shqiptarët do të shohim se çfarë do të ndodhë me ata që vranë shqiptarët gjatë luftës dhe pas luftës që gjykata e Hagës me dodonos do të zbulojë sinqerisht kriminelët dhe do të japë shpjegime për ngjarjet kriminale që u ndodhën shqiptarëve nga vet shqiptarët, që ne nacionalistë ende nuk i dimë krimet e tyre.

Gjykatat Speciale nuk do të merren me gënjeshtrat propagandistike të Dik Martit, as me format e gënjeshtrave të politikës serbe, as me ligësinë e shqiptarëve dhe as në lidhje me trafikun e organeve gjatë luftës së Kosovës, të cilin Dick Marty, në gënjeshtart e vet i përmend si mjek,një mjek turk dhe një Mjek të izraelit të ndihmuar nga shqiptarët e strehuar gjatë luftës në “shtëpinë e verdhë në veri të Shqipërisë”!.

Nga këto motive të fitores së politikës serbe ndaj shqiptarëve, në Beograd, për nder të Dik Martit, në Parlamentin Evropian dhe zonjës Cralo DePonte, ish-prokurore dhe gjyqtare për krime lufte, dhe në nderim të agjentëve shqiptarë të UDB-sëe u cëkrruan gotatë me raki Serbe, Shlivovicë dhe, verë të kuqe për drejtuesitë në Hagë….

Në këtë harmoni me shqiptarët me lirinë e tyre për 20 vjet në mungesë të dijes politike nuk e fuqizoi Kosovën si shtet të barabartë në përcaktimet e shteteve evropiane, por u akorduan me kompozime tinzare dhe votuan Gjykatën Speciale, diplomatikisht për tradhti dhe vrasje të shqiptarëve gjatë luftës dhe më shumë pas. Kjo dëshmon etikën dhe morlën e vetë shqiptarëve, dhe morali i vetë shqiptarëve shqiptarë, është ZERO.

Madje, me themelimin e kësaj Gjykate Speciale, shqiptarët e Kosovës detyrohen të afrohen dhe të thonë të vërtetën dhe sinqerisht e vërteta për shqiptarët dhe e vërteta duhet vërtetuar me deshmi dhe prova që është detyrë zyrtare e gjykatës speciale për të i përmbush detyratë ligjore për zbulimin e së vërtetes së shqiptarëve e të strukturave kriminale dhe pasurimin e pasurimit të tyre në emër të lirisë, e jo për Terrorizem të shqiptarëve.

Prandaj, deklarata e Blerta Deliu Kodrës, bie poshtë dhe absolute e të gjithëve si Blerta Deliu-Kodra, të tilla ka shumë në PDK, por edhe në shoqëri dhe në kompaninë private në Drenicë dhe Kosovë. Sot ata të PDK-së dëshmojnë se nuk kanë njohuri intelektuale politike dhe se nuk e dinë identitetin e tyre dhe janë njerëz me ndikime, që nuk ka cilësi njerëzore, nuk ka cilësi kulturore kombëtare dhe është ajo që vjedhin pronën intelektuale të intelektualëve shqiptarë që Blerta Deliu-Kodra, më ka vjedhur edhe pasurinë time dhe nuk është parë kurrë në frymën e betejave të nacionalistëve të Drenicës, dhe, As për të përfaqësuar Drenicën dhe as nacionalistët e Drenicës në parlamentin e Kosovës. Por dihet se femra të tilla kanë sjellë vetëm të këqija në Drenicë dhe Kosovë dhe e tillë është e veja Ganimete Musliu dhe motra e saj....e shumë gra –femra të tjera në parti politike të Koosvës,….e tj…..

Por ka shumë gra dhe burra në PDK, “Pronto” të krimit “patriotike” të Hashim Thaçit, të Xhavit Halitit e të Fatos Nanos,të Isa Mustafës,e të Ramut Haradinaj, të cilët kanë ndërruar role dhe, u jeni përshtatur me strategjinë e politikës komuniste, dhe me elementët kriminalë të PDK-së, po ashtu, edhe qeverisjen e këtyre PDK-së.e LDK-së, varen edhe nga serbët, ndaj duhet të zhdukeni si parti politike sepse janë njerëz që kanë çrregullime të personalitetit.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat