Më 14 shkurt votoni kundër politikanëve milionaeuroshe në Kosovë!

Opinione

Më 14 shkurt votoni kundër politikanëve milionaeuroshe në Kosovë!

Nga: Sulejman Mehazi Më: 23 janar 2021 Në ora: 13:24
Sulejman Mehazi

Mos u brengosni e mos të ju vijë keq fare për miliona eurot e pushtetarëve të Kosovës që do humbin më 14 shkurt, ata janë mbushur me para, janë të siguruar ekonomikisht dhe për katër-pesë brezat e ardhshëm të cilët pa mos punuar hiç do të jetojnë mirë e këndshëm.

Politikanët që kanë qeverisur njëzetvjet radhazi Kosovën, jo më pak se një-dy milionë euro kanë buxhetin e tyre familjar.

Një-dy milionë euro ju duken pak me fjalë, ama për t"i harxhuar e dini sa shumë dekada duhet të kalojnëpër duke jetuar për pikë të qejfit!

Argumente:

Për  dymbëdhjetë mijë euro në vit, duhet harxhuar pa punuar fare nga njëmijë euro në muaj:

-12 muaj nga njëmijë euro= dymbëdhjetë mijë euro;

- Për të harxhuar njëqindenjëzetmijë euro nga njëmijë euro në muaj e pa punuar fare duhet kaluar 10 vjet;
120 muaj nga njëmijê euro=120, 000 euro;

-Për të harxhuar njëmilionedyqindëmijë euro nga njëmijë euro në muaj e pa punuar fare duhet kaluar 100 vjet; apo
1200 muaj nga njëmijë euro në muaj= njëmilione dyqundmijë euro.

Pra, për t'i harxhuar 1000 euro në muaj pa punuar fare për 100 vjet duhet harxhuar 1200,000 euro.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat