Gjergj Kastrioti dhe Lëvizja kombëtare e Deçanit

Opinione

Gjergj Kastrioti dhe Lëvizja kombëtare e Deçanit

 Gjon Keka Nga Gjon Keka Më 17 janar 2024 Në ora: 21:21
Gjergj Kastrioti

Në këtë ditë kur kryeheroi ynë arbërore na shikon nga lartë , do të ishte tepër i gëzuar që ka lind një Lëvizje e gjallë arbërore kombëtare e cila njihet si Lëvizja kombëtare e Deçanit.

I bindur se shpriti i këtij gjigandi arbëror ,i këtij gjenerali të të gjitha kohërave ,i këtij burrështeti e sheh këtë dritë të vogël që ka nis të bëhet e madhe në trojet e Dardanisë europiane.

Sepse kjo lëvizje ka për qëllim plotësimin e testamentit të Gjergj Kastriotit për rikthim tek rrënjët arbërore europiane.

Qoftë e bekuar Lëvizja kombëtare e Deçanit!

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat