Vendet që sot do të mbesin pa energji elektrike

Kosova

Vendet që sot do të mbesin pa energji elektrike

Më: 16 tetor 2021 Në ora: 08:05
Ilustrim

Shkaku i disa punimeve, disa komuna të vendit sot do të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike.

Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS për vendet që s’do të kenë rrymë:

16.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra  (Kodi: 73000003)prej orës 15:30 derinë ora 16:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dobrusha  (Kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha eEpërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial – Kllokot (Kodi: 61065005) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika  e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, LiridonMustafa, Ridvan Aliagiq de Bujku.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm dhe pastrim traseje.

2.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalj  10 kV Kllokoti  (Kodi: 61065004)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekar.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

3.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i Ri, gurthysi-MOGILLTE, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllë së tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti  (Kodi: 62000001)  prej orës 10:00  deri nëora 14:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Degëzimi Lisockë – Vendosja e 4 shtyllave të reja të drurit 12 m.

Prizren

1

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007)  prej orës 09:00  deri nëora 16:00

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kukdhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008)  prej orës 09:00  deri nëora 16:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne,Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; Afariste:”ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011)  prej orës 10:00  deri nëora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvc, Gushtericë e Epërme dhe  Shushicë.

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë.

18.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003)  prej orës 10:00 deri nëora  15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:00  – 15:00

Vendet: Bunjakët; minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakov,Vakovc dhe Gërbesh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Poneshë, Parallovë, Vërbicë e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 10:00 dhe prej orës 15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Batushë.

2.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007)prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bobi (Kodi: 40043002) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneveTS-ve, lëshuesve katodi,pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapça (Kodi: 30036009)  prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërstec i Ulët, Kërstec i Naltë, Rrenci, Ferma  TS- BerhamJonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

18.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2  (Kodi: 16100028)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri dhe energjizimi i trafostacioneve me rrjet te ri

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej orës09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimin e kyçjeve shtëpiake.

Ferizaj

1

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi I fshatrave (kodi: 40000002) prej orës    09:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit te vjetër sipas projektit investiv.

18.10.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Tokëzimi i konzollave të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV  Norbert Jorkli 1 (Kodi: 11000018089) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Asim Luzha dhe rr. Bedri Shala një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

TS. 10/04kV  TS Prizreni 1 (Kodi: 12000016073) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Hamz Jashari dhe rr. Lordi Bajron një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

19.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kyqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej orës09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Fakulteti i Ndërtimtarisë (kodi: 11000019093) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV  Bregu i Diellit I trafo 4 (kodi: 11000019080) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV  Bregu i Diellit I trafo 9 (kodi: 11000019085) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV  Bregu i Diellit I trafo 6 (kodi: 11000019082) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Bregu i Dellit– një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi I kabllove te reja

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Fakulteti elektroteknik (kodi: 11000016094) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Fakulteti elektroteknik.

Arsyeja: Punimi I lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove tëreja.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit 1 TS 7 (kodi: 19100017084) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Bregu I Diellit I trafa 10 (kodi: 19100017086) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Qendra tregtare (kodi: 19100017085) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV S. shpërndarës Bregu I Diellit 8 (kodi: 19100017083) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Bregu i Diellit një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove tëreja.

6.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Florin Krasniqi” (objektet banesore) (kodi: 11000020190) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV  Ontexi Construction (kodi: 11000020228) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Florin Krasniqi” (objekti banesor), Ontexi Construction –Florin Krasniqi.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove të reja.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat