KEDS njofton për vendet që do të mbesin pa energji elektrike

Kosova

KEDS njofton për vendet që do të mbesin pa energji elektrike

Më: 4 maj 2022 Në ora: 16:54
Ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.05.2022

Prishtinë

1.

NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 3 (kodi: 16100003 ) nga ora 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i HP te TMRr-ve

2.

NS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (kodi: 10013012 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Mirembajtje preventive, ndrrim i izolatoreve dhe shtyllave

3.

NS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Eperme (kodi: 15018019 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Ndërrimi i izolatorëve, krijimi i lidhjeve të dyfishta

Prizren

1.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujesjellesi Zhur (kodi: 30035002 ) nga ora 10:30 deri në ora 11:00

Vendet: Fshati Zhur (një pjesë).

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te ndërprerësit

2.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhuri (kodi: 30035003 ) nga ora 11:00 deri në ora 11:30

Vendet: Fshati Shkozë (një pjesë) dhe Zhur.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

3.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005 ) nga ora 11:30 deri në ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

4.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Poslishta (kodi: 30035006 ) nga ora 13:00 deri në ora 13:30

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

5.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dogana (kodi: 30035007 ) nga ora 13:30 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

6.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gorozhupi (kodi: 30035008 ) nga ora 14:00 deri në ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

7.

NS 35/10 kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gurishta (kodi: 30035009 ) nga ora 14:30 deri në ora 15:00

Vendet: Gurishta

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Nderrimi i motorit te nderpreresit

8.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara.

Peja

1.

NS 110/10 kV Deqan do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Haradinaj (kodi: 53000005013 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Gllogjan (kodi: 53000005014 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Gllogjan lagja hamzaj (kodi: 53000005015 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Gllogjan shkolla (kodi: 53000005016 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Shaptej 1 (kodi: 53000005017 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Shpatej 2 (kodi: 53000005018 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV Gramaqeli I shamave (kodi: 53000005018 ) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllogjan, shaptej,gramaqel.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Kontrollim rrjeti dhe bartje rrjeti 10kv ne dy shtylla fshatin Glloxhan

2.

NS 35/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006 ) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Gjilan

1.

NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Germova (kodi: 61067003 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, Ndrrimi I izolatoreve TM, sig. 10kV dhe shtyllave 12m.

06.05.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka me kod: 14000010022 nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: TS Sibovc Zeka

Arsyeja: Montimi i ndarsit, shkarkuesve, ormanit distributivë dhe kabllove Hyrje/Dalje.

2.

NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 1 (kodi: 16100001 ) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Te Soliterat,Posta,Te shtëpia e shëndetit,Muratori 2000, Kullla com,Shtëpiza 2(Rukolli).

Arsyeja : Realizimin e lidhjes unazore të projektit Drenasi 1,2,3

3.

NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 2 (kodi: 16100002 ) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja : Realizimin e lidhjes unazore të projektit Drenasi 1,2,3

Mitrovicë

1

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (kodi: 74000001 ) nga ora 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: Fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt.

Arsyeja : Instalimit te TS-se se re si dhe demolimit te Trafokulles se vjeter.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 09:00 deri 18:00.

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik..

Arsyeja: Ngritja e shtylles SHB te tensioni te mesem ,demontimi i percuesit ekzistues ,demontimi i konzollave ekzistuese ,demontimi i transformatoreve te vjeter ,montimi i transformatoreve te ri ,shtrirja e perquesit te ri, montimi i konzollave metalike , montimi i izolatoreve,tokzimi i shtyllave te TM si dhe elementet tjera percjellese.

06.05.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokot ( kodi: 61065004) prej ores 09:30-13:00.

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike

Peja

1.

Nga NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gurakoc ( kodi: 50052002) prej ores 10:00-13:00.

Vendet: Fshati Gurakoc.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat