Mbahet diskutimi i parë publik qytetarë-pushtet në Malishevë

Kosova

Mbahet diskutimi i parë publik qytetarë-pushtet në Malishevë

Më: 22 qershor 2022 Në ora: 15:39
Malishevë

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati ka mbajtur diskutimin e parë publik me qytetarë e kësaj komune.

Gjatë këtij diskutimi është prezantuar puna e qeverisë komunale në gjashtë mujorin e parë të këtij viti, derisa ai edhe është përgjigjur duke dhënë sqarimet e nevojshme për interesimet e qytetarëve.

“Fokus i veçantë i yni ka qenë edhe mbrojtja e mjedisit dhe furnizimi me ujë për qytetarët e Komunës së Malishevës, ku jemi duke u angazhuar dhe duke i shfrytëzuar të gjitha mundësitë që kemi, në mënyrë që qytetarët të jenë të furnizuar me ujë për pije”, ka thënë Kastrati.

Ai, gjithashtu i ka thënë se “edhe në çështjet sociale janë angazhuar, ku krahas obligimeve ligjore, jemi munduar që të ti mbështesim të gjitha familjet në nevojë e po ashtu edhe familjet që kanë nevojë për strehim”.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat