Këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës

Kosova

Këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës

Më: 22 qershor 2022 Në ora: 17:57
Ilustrim

Prishtinë

1

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 – 15:30.

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet :

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej ores 11:00 –15:00

TS-et që mbesin pa tension janë:

TS  10/0.4 kV
Studime e Ulët-1(Rashict)
(Kodi:
73000009012)
TS  10/0.4 kV
Karaqë
(Kodi:
73000009019)
TS  10/0.4 kV
Begaj (lagja Kaqanolli-Terstena)
(Kodi:
73000009029)
TS  10/0.4 kV
TSSH-Begaj Lagja Hajra
(Kodi:
73000009032)
TS  10/0.4 kV
Studime e Epërme
(Kodi:
73000009013)
TS  10/0.4 kV
Studime e Epërme
(Kodi:
73000009011)
TS  10/0.4 kV
Studime e Ulët-3 (Gërxhalit)
(Kodi:
73000009014)
TS  10/0.4 kV
Sfaraqak i Epërm
(Kodi:
73000009015)
TS  10/0.4 kV
Gojbulë-1 (Serbet)
(Kodi:
73000009016)
TS  10/0.4 kV
TSSH-Lagja Istrefi
(Kodi:
73000009031)
TS  10/0.4 kV
Gojbulë-2 (Serbet)
(Kodi:
73000009017)
TS  10/0.4 kV
Miraqë
(Kodi:
73000009018)
TS  10/0.4 kV
Skromë-1
(Kodi:
73000009021)
TS  10/0.4 kV
Shilovicë
(Kodi:
73000009020)
TS  10/0.4 kV
Skromë-2
(Kodi:
73000009022)
TS  10/0.4 kV
Bozhlan
(Kodi:
73000009023)
TS  10/0.4 kV
Gumnishtë-1
(Kodi:
73000009024)
TS  10/0.4 kV
Gumnishtë-2
(Kodi:
73000009025)
TS  10/0.4 kV
Korollovë
(Kodi:
73000009026)
TS  10/0.4 kV
Vesekovc
(Kodi:
73000009027)
TS  10/0.4 kV             HAXHA COMPANYSH.P.K.           (Kodi:       73000009030)

TS  10/0.4 kV             HAXHA COMPANYSH.P.K.           (Kodi:       73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë, Veskovec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 11:00-11:15 dhe nga ora 15:00-15:15.

Vendet: Studime, TS Muharrem Zariqi,TS “Ariani company” te moteli, Migjeni,TSB mbi asfalt, Begaj,Moteli,Rashicet, ETC, Zjarrfikësit, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber. Kuraja,N.T.SH. “FLORENTI TRANS”,Ariani Company-Afër Kishës.

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i siguresave TM.

3

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Moteli (kodi: 73000013029) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Ts Moteli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndërprersit 0.4kV.

4

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] TS Kuqicë (Selimi) (kodi: 74000012018) prej orës 10:00- 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Smajli (kodi: 74000012019) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Hasani (kodi: 74000012020) prej orës 10:00 – 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë TSSH (kodi: 74000012021) prej orës 10:00 -14:00.

TS 10/04[kV] TS Klinë Hamza (kodi: 74000012017) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Kuqicë, Klinë Hamza.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave, kontrollimi i nivelit ti vajit, ndërrimi i siguresave të TM.

Pejë

1

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndërpreresit të fuqisë.

2

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Glloxhan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i tri shtyllave TM lokacioni Lumbardh.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 11:00-11:30.

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërxha, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja:Buzhala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 [kV] Lagjja Haxhaj (kodi: 52000009053) prej orës 08:00- 11:00.

Vendet: lagj.Haxhaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i kabllos të TM.

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Prizren

1

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00 -16:00.

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00 deri 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismai Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorë përcjellës të ardhjes.

24.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003  ) nga ora 09:00 -09:30 dhe nga 12:30-13:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 10/0.4[kV] që do të mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 13:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuqak
Kodi:16023003060)
NS 10/0.4[kV]  Gjurgjicë trafo e  vjetër.
Kodi:16023003061)
NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo te Shabani
Kodi:16023003062G
NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë Morine e Uët
Kodi:16023003161)
NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafo e vjetër
Kodi:16023003052)
NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët
Kodi:16023003053)
NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi
Kodi:16023003055)
NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e Xamisë te Qallakët
Kodi:16023003064)
NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016
Kodi:16023003198)
NS 10/0.4[kV] Terpez trafo e vjetër
Kodi:16023003068)
NS 10/0.4[kV] Tërpez te shkolla
Kodi:16023003069)
NS 10/0.4[kV] Tërpez te Lahovit
Kodi:16023003070)
NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka
Kodi:16023003176)
NS 10/0.4[kV]
Kodi:16023003247)
NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët- trafo e vjetër
Kodi:16023003065)
NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët e pompës së benzinit.
Kodi:16023003067)
NS 10/0.4[kV] Lagjja Bytyqi-Orllat
Kodi:16023003192)
NS 10/0.4[kV] Bytyqet e reja( Bashkinvestim).
Kodi:16023003215)
NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURBARDHI”shpk
Kodi:16023003199)
NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”-Kleçkë
Kodi:16023003229)
NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”-Sami Zogaj
Kodi:16023003243)
NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi
Kodi:16023003246)
NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma
Kodi:16023003056)
NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla
Kodi:16023003057)
NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit
Kodi:16023003058)
NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi
Kodi:16023003059)
NS 10/0.4[kV]
Kodi:16023003244)
NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat
Kodi:16023003071)
NS 10/0.4[kV] Novosellë trafo e vjetër
Kodi:16023003072)
NS 10/0.4[kV] Novosell trafo e re
Kodi:16023003073)
NS 10/0.4[kV] Divlak
Kodi:16023003074)
NS 10/0.4[kV] Kleçkë e Re
Kodi:16023003194)
NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi
Kodi:16023003054)
NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e Xhamisë tr.vj. te xhamia
Kodi:16023003063)
NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e Re
Kodi:16023003160)
NS 10/0.4[kV] Foniqët
Kodi:16023003175)
Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja:  Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesëve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Mejë 1,Shishmon i rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

24.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi:61067003) nga ora 10:00-10:30 dhe 16:30-17:00.

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika (kodi:61067003039) nga ora 10:00-17:00.

Vendet: Fabrika e plastikës, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, montimi i ndarësit të TM.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat