KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

Kosova

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

Më: 8 gusht 2022 Në ora: 17:17
Ilustrim

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

09.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka (kodi: 32000019) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

10.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë (kodi: 14016004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 220/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti Keprimeh (kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqin, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushninë, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilan 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10 kV.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS 31 (kodi: 60063016) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Elez Agushi, Fehmi Lladrovci (një pjesë), Gjon Sereqi (një pjesë), Idriz Seferi, Iliria, Isa Boletini (një pjesë) dhe Urim Mehmeti (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve dhe i bazave të siguresave.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orë 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varoshi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 10 kV në Vaganicë-Vërrnicë.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë); fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fortesa (kodi: 82081009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejes (kodi: 50000009) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani. Fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve/Mirëmbajtje preventive.

10.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc – stabiliment nga ora 08:30 deri 18:30

Pa tension mbesin: NS 10/0.4kV nga Stabiliment Lumi i Madh-Prugovc nga ora 08:30 deri 18:30

1. NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

2. NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

3. NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

4. NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

5. NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazet (kodi: 15019008080)

6. NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

7. NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)

8. NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)

9. NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)

10. NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

11. NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K. Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)

12. NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh – banesat (kodi: 15019008083)

13. NS 10/0.4[kV] Milloshevë-Nici petrol (kodi: 15019008075)

14. NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)

15. NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)

16. NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)

17. NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qender rekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)

18. NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

19. NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)

20. NS 10/0.4kV Milloshevë te shkolla (kodi: 15019008224)

21. NS 10/0.4[kV] Grace (kodi: 15019008168)

22. NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

23. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

24. NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

25. NS 10/0.4[kV] Haradinaj – Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

26. NS 10/0.4[kV] Stanovc – pompa e benzines (kodi: 15019008084)

27. NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

Vendet: Millosheva nje pjesë, Babimofc, Stanofc i Ulët – një pjesë, Stanovci i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh dhe fshati Bakshi.

Arsyeja: Projekte Investive – vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit të ri në projektin Muhaxherët Lot 6 2021.

10.08.2022

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat