Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Kosova

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Më: 7 maj 2021 Në ora: 17:27
Foto ilustrim

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të realizohen punime në rrejt në disa qytete të Kosovës.

Punimet do të zhvillohen në siguri të sistemi, do të ketë punime nga palët e treta, punime në projekte investive.

Punimet do të zhvillohen si në vijim:

08.05.2021

Reklamë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00
Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.
Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- TS Matiçani 2.
2.
Në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mramor -Slivove (kodi: 10014001) nga ora 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: Mramor, Slivovë, Brus, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Marec.
Arsyeja: Punime në projektin Cervadikët-Keqekollë deri në Zllashë.
Ferizaj
1.
Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kraishta (Kodi: 41000002 ) prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.
Arsyeja: Vendosja e ndarësit në daljen 10 kV Kraishta.
2.
Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) nga ora 12:30 deri 15:00
Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta e Re, Graçkë e Vjetër, Topliqani dhe Grackë e Vogël.
Arsyeja: Vendosja e konzollës në fshatin Topliçan në shtyllë të tensionit të mesëm.
Prizren
1.
Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor te konsumatori Fruti.

08.05.2021
Punime nga palët e treta
Mitrovicë
1.
Në NS 10 kV Shupkovci do të ndërprehet
Në Stabilimentin Bare Degëzimi i Bjagorës nga ora 10:00 deri në ora 17:00
NS 10/0.4kV (Kodi:70000101022, 70000101023, 70000101024,, 70000101035, 70000101025, 70000101026, 70000101027,70000101028, 70000101029, 70000101034, 70000101030, 70000101054, 70000101032,70000101033).
Vendet: një pjesë e Bares, Bajgora, Kaçandolli dhe Kovaçica.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit.

10.05.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë
1.
Në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Vragoli 1 BTS Blinda (kodi: 15018007009) prej orës 09:00 – 13:00
Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.
Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja.

10.05.2021

Punime nga palët e treta
Prizren
1.
Në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 14:30
Vendet: fshati Piranë.
Arsyeja: Montimi I shtyllës së betonit(12/1600).
Ferizaj
1.
Në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe montimi i konzollës.

11.05.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë
1.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: NS 10/04kV Kulla Sabitit (kodi: 14000001196) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: një pjesë e rr. Liria RD.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.
Gjakovë
1.
Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 15:00
Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja: Zhvendosja e përçuesit ekzistues në shtylla të reja.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat