IKD do të prezantoj trajtimin e veprave penale kundër integritetit seksual

Kosova

IKD do të prezantoj trajtimin e veprave penale kundër integritetit seksual

Më: 11 maj 2021 Në ora: 06:26
Arkiv

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan - Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it do të mbaj një konferencë virtuale në platformën “Zoom”, në të cilën konferencë do të publikohet raporti: “Trajtimi i veprave penale kundër integritetit seksual”.

IKD gjatë kësaj konferencë për media do të prezantoj raportin analitik të trajtimit të rasteve të veprave penale kundër Integritetit Seksual gjatë viteve 2017-2020, nga ana e policisë, prokurorisë dhe gjykatës.

Për gjerësisht për gjetjet, vlerësimet dhe rekomandimet, prezantohen në këtë konferencë.

Pjesëmarrja juaj në këtë konferencë do t’i kontribuonte trajtimit të detajuar për gjetjet konkretisht rekomandimet e këtij raporti.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat