Në këto zona s'do ketë rrymë

Kosova

Në këto zona s'do ketë rrymë

Më: 7 dhjetor 2022 Në ora: 17:00
Ilustrim

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se disa prej vendeve do të kenë ndërprerje të energjisë-elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

09.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtine

1.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë – Hajkobillë( Kodi: 14016004) prej ores 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Evitim rreziku, demontim i shtyllës 10[kV].

2.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec ( Kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Evitim rreziku, demontim i shtyllës 10[kV].

3.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Ujit Alpeve ( Kodi: 14016005) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Fabrika ujit- Fabrika e Alpeve

Arsyeja: Evitim rreziku, demontim i shtyllës 10[kV].

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet Stabilimenti në Peqan nga ora 09:00 deri në ora 13:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Bllaca VI lagjja Sukaj (Kodi: 32000007005)

TS 10/0.4 kV PEQANI (Kodi: 32000007006)

TS 10/0.4 kV Duhla Kraishtë (Kodi: 32000007007)

TS 10/0.4 kV Duhla, B.Qatani (Kodi: 32000007008)

TS 10/0.4 kV Duhël, Lagjja Sopaj (Kodi: 32000007009)

TS 10/0.4 kV Duhël restorant giri (Kodi: 32000007010)

TS 10/0.4 kV Bllaca V bajraktare (Kodi: 32000007011)

TS 10/0.4 kV Bllaca I shkolla (Kodi: 32000007012)

TS 10/0.4 kV Bllaca II zekollet-elezaj (Kodi: 32000007013)

TS 10/0.4 kV Bllaca III Kroni blinde (Kodi: 32000007014)

TS 10/0.4 kV Bllaca II Lumaj (Kodi: 32000007015)

TS 10/0.4 kV Kyqyket Bllacë (Kodi: 32000007031)

TS 10/0.4 kV Bllacë (Kodi: 32000007032)

TS 10/0.4 kV Zekollët – Bllacë (Kodi: 32000007033)

TS 10/0.4 kV N.T.P.Kroni Bllacë (Kodi: 32000007034)

TS 10/0.4 kV TS Beco (Kodi: 32000007035)

TS 10/0.4 kV Lagjja Hoxaj – Bllacë (Kodi: 32000007036)

TS 10/0.4 kV Duhël (Kodi: 32000007040)

TS 10/0.4 kV Duhël- Lagjja te xhamia (Kodi: 32000007041)

TS 10/0.4 kV Duhël- lagjja rafshi (Kodi: 32000007042)

TS 10/0.4 kV Bllace (Kodi: 32000007045)

Vendet: Një pjesë e fshatrave Bllace, Duhel, Peqan dhe TS Beco.

Arsyeja: Evitim rreziku, kyçja e LP në kabllo dhe ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

09.12.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Stabiliminti 10 kV nga dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc nga ora 09:00 deri 17:00

Pa tension mbesin:

1. NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

2. NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

3. NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

4. NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

5. NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazet (kodi: 15019008080)

6. NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

7. NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)

8. NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)

9. NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)

10. NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

11. NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K. Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)

12. NS 10/0.4[kV] Lumi I madh-banesat (kodi: 15019008083)

13. NS 10/0.4[kV] Milloshevë – Nici petrol (kodi: 15019008075)

14. NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)

15. NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)

16. NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)

17. NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qender rekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)

18. NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

19. NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)

20. NS 10/0.4kV Milloshevë te shkolla (kodi: 15019008224)

21. NS 10/0.4[kV] Grace (kodi: 15019008168)

22. NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

23. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

24. NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

25. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

26. NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

27. NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

28. NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenija Stanovc (kodi: 15019008185)

29. NS 10/0.4[kV] BP-Home invest Sh.p.k Besnik Pllana (kodi: 15019008231)

Vendet: Millosheva – një pjesë, Babimofc, Stanofc i Ulët- një pjesë, Stanovci i Epërm, një pjesë e Lumit të Madh dhe Fshati Bakshi, Petrol Olti, dhe Home invest.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i transformatorëve të rinj në Projektet LOT 6 2021.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (me kod: 80080009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë

e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli,

(1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

09.12.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20kV Dalja nr.5 (kodi: 11000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 16:50-17:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza-një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku, rr.Abdullah Presheva, rr.Jakov Xoxa, rr.Nue Perlleshi dhe rr.Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20kV Dalja nr.5 (kodi: 19000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 16:50-17:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku,rr.Abdullah Presheva, rr.Jakov Xoxa, rr.Nue Perlleshi,rr.Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 20/04kV Nderimi Sh.p.k Armend Sami Aliu (kodi: 11000076238) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 20/04kV Dashnor Byci’Alko Group”SH.A (kodi: 11000076243) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 20/04kV Dashnor Byci’Alko Group”sha (TR2) (kodi: 11000076256) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr.Ahmet Korenica ( një pjesë), rr.Teodor Muzaka ( një pjesë), rr.Ukshin Kovaçica, rr.Ndue Përlleshi( një pjesë) dhe rr.Vojislav Dancetoviq.

Arsyeja: Për krijimin e sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Novosellë, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e madhe dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbesë BRE-HC Radavci.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ratkoci (kodi: 82081006) nga ora 09:00-09:30 dhe 14:30-15:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM

2.

NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ratkoci VII (kodi: 82081006018) nga ora 09:00-15:00

Vendet: Ratkoc ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shkolla Teknike (kodi:74000010001) nga ora 10:00-13:00

Vendet: rr.Osman Geci, rr. 28 Nëntori, rr.Zahir Pajaziti, rr.Ali Gashi ( një pjesë) dhe rr. R102( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rasim Reshani (kodi:40041037258) nga ora 10:00-15:00

Vendet: rr.Sali Çeku ( një pjesë) dhe rr.Tahir Sinani ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat