Këto vende do të mbesin pa rrymë

Kosova

Këto vende do të mbesin pa rrymë

Më: 28 mars 2023 Në ora: 19:20
Ilustrim

29.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010)nga ora 10:00 deri nëora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Ndërprerje për sigurie, përforcimi i konstruksionit tek TS Majac 3 Livadhegjit.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcet (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Vërejtje: Do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Pejë

1.

TS 110/10 [kV] Deqani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi:53000002) nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 14:30 deri 14:45

Vendet:.fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10 [kV] Deçani  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qallapek 3 (kodi: 53000002028) nga ora 10:00 deri 14:45

Vendet:. TS Qallapek 3 (Varrezat).

Arsyeja: Ndërprerje për sigurie, ndërrimi i panelit ( Ormanit ) 0.4 kV.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i  shtyllave të dëmtuara.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi: 82000001) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Ndërpremë për siguri – ndërrimi i   shtyllave  të tensionit të mesëm.

30.03.2023

                                         Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku  (kodi:52000011) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i   shtyllave të tensionit të mesëm.

30.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe  Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i konzollave të vjetra dhe të izolatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Projekte investive, në Projektin LOT 39 ( shtrirjen e kabllove si dhe  montimin e kokave).

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 deri 16:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 1       14000011126

2.NS 10/0.4kV Dumnice Uka Drite priv         14000011127

3.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 2       14000011128

4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme     14000011129

5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija       14000011218

6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni        14000011250

7.NS 10/0.4kV TS shtyllë Azemovit ZPRR 2016       14000011292

8.NS 10/0.4kV TS: Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR      14000011331

Vendet: Fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri me materialet përcjellës.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Mbesinpa tensionkëta  NS-a nga ora 09:00 deri në ora 11:00

1.         NS 10/0.4kV  Llapnasella 3     (kodi: 19000035121)

2.         NS 10/0.4kV Llapnasella 1      (kodi: 19000035123)

3.         NS 10/0.4kV Llapnasella 2      (Kodi: 19000035122)

4.         NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani    (Kodi: 19000035011)

5.         NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc     (Kodi: 19000035013)

6.         NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi)          (Kodi: 19000035016)

7.         NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P.     (Kodi: 19000035020)

8.         NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli)         (Kodi: 19000035028)

9.         NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.       NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)        (Kodi: 19000035097)

11.       NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.       NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.       NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.         (Kodi: 19000035100)

14.       NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani    (Kodi: 19000035101)

15.       NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.       NS 10/0.4kV Shaip Kadriu      (Kodi: 19000035153)

17.       NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)     (Kodi: 19000035247)

18.       NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)           (Kodi: 19000035003)

19.       NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi: 19000035004)

20.       NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi: 19000035156)

21.       NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.       NS 10/0.4kV Driton Mehmeti  (Kodi: 19000035164)

23.       NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk   (Kodi: 19000035237)

24.       NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani)    (Kodi: 19000035039)

25.       NS 10/0.4kV Fura  Kobake     (Kodi: 19000035042)

26.       NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci       (Kodi: 19000035044)

27.       NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.       NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor       (Kodi: 19000035047)

29.       NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.       NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.       (Kodi: 19000035137)

31.       NS 10/0.4kV Obj.priv. Hamdi Mehmeti(obj. elipsa)    (Kodi: 19000035012)

32.       NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)      (Kodi: 19000035043)

33.       NS 10/0.4kV Betoniera-Renulual Betoni         (Kodi: 19000035049)

34.       NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA        (Kodi: 19000035104)

35.       NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.       NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.       NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist            (Kodi: 19000035113)

38.       NS 10/0.4kVLl. Sello 4            (Kodi: 19000035120)

39.       NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti      (Kodi: 19000035129)

40.       NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica         (Kodi: 19000035138)

41.       NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk    (Kodi: 19000035146)

42.       NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.       NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk        (Kodi: 19000035162)

44.       NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci          (Kodi: 19000035163)

45.       NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”     (Kodi: 19000035240)

46.       NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.       NS 10/0.4kV Besim Hetemi     (Kodi: 19000035245)

48.       NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi        (Kodi: 19000035248)

49.       NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.       NS 10/0.4kV Te Fati IM          (Kodi: 19000035264)

51.       NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                                              (Kodi: 19000035276)

52.       NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani                             (Kodi: 19000035271)

53.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035270)

54.       NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-                                                       (Kodi: 19000035286)

55.       NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

56.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035273)

57.       NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica                                        (Kodi: 19000035302

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i kthinave në TS Marigona 3.

30.03.2023

                                                        Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka e re (kodi: 320000019) prej orës 15:00 deri në ora 17:00

Vendet: Sopi, Dubravë dhe Shirokë.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli 3 (kodi: 40042017 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Ramadan Salihu, Skënderbeu, Epopeja e Jezercit, Naim Beka, Sadik Bega, Sharrit, Epopeja e Jezercit, Sejdi Sejdiu, Ejup Statovci, Enver Topalli.

Arsyeja: Realizimi i sistemit të hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të riaprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat