Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

Kosova

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

Më: 7 qershor 2023 Në ora: 17:03
Ilustrim

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

08.6.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10920) [kV]  Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] J23-Pr7-Pr2 Dalja nr. 1 (kodi: 19000072 ) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Një pjesë e rr. Agim Ramadani, një pjesë e rr. Eqrem Çabej, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi, një pjesë e rr. Karl Gega, një pjesë e rr. Abdyl frashëri, një pjesë e rr. Rexhep Mala, një pjesë e rr.Lord Bajromi.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, Intervenim në ndërprerësin e fuqisë për rregullimin e sinjalit të sustës së kurdisjes.

2.

NS 110/10 [kV] Prishtina 5

Nga Dalja 10[kV] J06 Rezervoarët KFOR do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku,një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

Arsyeja: ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Magure do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J14- Harilaqi (Kodi: 41048003) prej ores 12:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevka (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i mekanizmit lëvizës së ndërprerësit të fuqisë.

09.6.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 [kV]  Artana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Slivova (kodi: 60024003 ) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallovë (një pjesë), Prekovc, Vlasali dhe Zebinc.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV]  Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ternavci  (kodi: 74000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave degëzimi i Tërrnafcit.

2.

Nga Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja10[kV] Arbana  (kodi: 30000001)  nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive. Revizion i daljes 10[kV] (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Trasingu (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Naim Qorri “Merkur” ,EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti, Burim Godeni, Scan Color-Jysk,Agjencia e Ushqimit dhe Veterenarisë, Avni Berani, Arbotec, N.T.P Lumi, Sh.P.K Kofra, Sh.P.K Doro-Fix, Sh.P.K Vatani,Ruzhdi Thaqi, YLLI MINERAL SH.P.K-Edmond Shala

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rakoshi (kodi: 54000001) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushic e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Istogu 2 (kodi: 54000007) nga ora 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skenderbeu dhe Shaban Mahaj. Fshatrat: Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

3.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vrella (kodi: 54000002) prej ores 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

Vërejtje: Ka BRRE.

4.

Nga  NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu 1 (kodi: 54000008) nga ora 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

09.6.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Turiqevci do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] TS Sh.Rrustemet (kodi: 74000006011) nga ora 08:30 deri në ora  17:00

Vendet: Një pjesë e Llaushës.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të ulët për projektin Feeder 1- Turiqevci.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve,

08.6.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 [kV] Lipjani

Nga Dalja 10 [kV] Lypjani-Qendra do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Gashi – invest Shpk. (kodi: 41000006423) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit, një pjesë e rr. Tahir Sinani, një pjesë e rr. Zylfije Gashi

Arsyeja: punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat