14 milion euro për stacionin filtrues në Kërçovë, ja vendbanimet që do të përfshihen

Maqedonia

14 milion euro për stacionin filtrues në Kërçovë, ja vendbanimet që do të përfshihen

Më: 15 mars 2021 Në ora: 19:36
Kërçovë

Ministria e Ekologjosë dhe Zyra e Bashkimit Evropian, sot shpalli furnizimin publik për Rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të ujrave të zeza në Komunën tonë.

Përfëshihen: pjesë të qytetit, fshatrat Greshnicë, Kolibar, Zajaz Teqe, Zajaz Xhuma, Zajaz Çelikaj e Ukaj, Premkë, Shitovë, Drugovë, Sërbian.

Gjithashtu, do të përfëshihen edhe të gjithë fshatrat tjerë që e kanë të ndërtuar sistemin e ujrave të zeza dhe që lidhen në gypin kryesor i cili i bartë ata te stacioni filtrues, siç janë: Drogomisht i Madh dhe Drogomisht i Vogël, Garanë, Cërvicë, Llapkidoll, Trapçindoll dhe Mahmude.

Projekt kapital me vlerë 14 milion euro, vlerë kjo e siguruar nga Fondet e Bashkimit Evropian për të cilën Komuna e Kërçovës llogaritet e vetmja komunë në shtet që i thith këto fonde të cilat do të shpenzohen në interes të qytetarëve kërçovarë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat