Demiri: Në Klinikën e Toksikologjisë nuk ka kaos, drejtoresha ekonomike nuk e ka shkelur ligjin

Maqedonia

Demiri: Në Klinikën e Toksikologjisë nuk ka kaos, drejtoresha ekonomike nuk e ka shkelur ligjin

Më: 16 maj 2024 Në ora: 18:52
Ministri i Shëndetësisë Demiri

Ministri i Shëndetësisë Demiri thotë se drejtori i mjekësor i Toksikologjisë, Petrovski nuk është shkarkuar për arsye politike, por për gabime. Ai e akuzoi se nuk pranoi t’u vazhdonte kontratat 18 punonjësve.

“Njerëzit kanë punuar 12 muaj në toksikologji, pastaj kanë qenë pjesë e shërbimeve shëndetësore. Nëse dikush ka një kontratë 12 mujore, kush jam unë si ministër që ta zgjidh kontratën? Ka shumë punëtorë shëndetësorë që punojnë me kontratë, duhet të marrin një zgjidhje të përhershme”, tha Demiri dhe paralajmëroi se do të vazhdohen kontratat e punonjësve në Toksikologjia.

Sipas Demirit në Klinikën e Toksikologjisë, nuk ka kaos, dhe drejtoresha ekonomike nuk ka shkelur ligjin.

Demiri thotë se gjithë këtë situatë në Klinikën e Toksikologjisë e sheh si presion politik ndaj tij.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat