Diskutohet rrugëtimi i Kosovës drejt BE-së, sfidat në Drejtësi dhe Administratë

Kosova

Diskutohet rrugëtimi i Kosovës drejt BE-së, sfidat në Drejtësi dhe Administratë

Më: 28 janar 2022 Në ora: 07:02
Ilustrim

Lëvizja FOL në bashkëpunim me PIPS organizon konferencën ndërkombëtare me temë "Rrugëtimi i Kosovës drejt BE-së:

Sfidat në Drejtësi, Administratë Publike dhe Integrime Europiane".

Kjo konferencë realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë.

Dhe zbatohet në bashëpunim me PIPS.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat