​22 vjet nga rënia e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Kosova

​22 vjet nga rënia e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Më: 2 dhjetor 2020 Në ora: 07:41
Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Sot mbushen 22 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi.

Ata u vranë më 2 dhjetor 1998 nga shërbimi sekret serb në afërsi të Qendrës së Studentore në Prishtinë.

Tre dëshmorët janë dekoruar nga Presidenca e Kosovës.

Ndërkaq në vitet paraprake ka pasur organizime si Akademi përkujtimore për këta dëshmor.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat