KEDS tregon se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS tregon se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës

Më: 17 shtator 2021 Në ora: 17:59
Foto ilustrim

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha  e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV.

Mitrovicë

 1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi 73000009) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi 73000009) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Komogllavë dhe Gërrlicë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marev.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik,  pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (kodi 41046004) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Gjilan

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J20 TS-3 (kodi 63000020) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e qytetit).

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 006 – Dalja e TS 3.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë- Hjakobillë (kodi 14016004) prej orës 10:30-10:45  dhe nga ora 15:15-15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Imerovit Dobroshevc (kodi 14016004051) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Ramaden (kodi 14016004061) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë  Hazirovit 1 (kodi 14016004062) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë te shkolla 2 (kodi 14016004063) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë Ejupi 3 (kodi 14016004064) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Sallahi (kodi 14016004066) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Dabishevc Koliq (kodi 14016004087) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Mutivodë (kodi 14016004086) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Gllogovicë Bekteshët (kodi 14016004065) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Balaj Lagjja Hyseni (kodi 14016004092) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Demolli (kodi 14016004067) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Një pjesë e daljes Keqekollë- Hajkobillë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë,  degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (kodi 15019009) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

 1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi 32000006) prej orës 08:00  deri ne ora 10:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, fshati Leshan.

18.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K (kodi: 19000026232) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV NN “Vëllezërit Asllanaj”Qazim Asllanaj (kodi: 19000026231) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela (kodi: 19000026255) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  M&B Company dhe Vëllezërit Asllanaj.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve. Ndërprerja do të ndodh transformotor pas transformotori,  jo e gjithë dalja në të njëjtën kohë dhe koha e shkyçjes se transformotoreve nuk do të zgjasë shumë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku) (kodi: 19000038018) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Shkolla (kodi: 19000038019) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K, (kodi: 19000038183) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV VG Construction-Korab Gashi (kodi: 19000038032) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Qazim Asllanaj”VLLEZËRIT ASLLANI” (kodi: 19000038184) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Vëllezërit Asllanaj, N.N.P Guri, Shkolla, Arif Durmishi, VG Construction dhe Lagjja e Spitalit 4/1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve. Ndërprerja do të ndodh transformotor pas transformotori, jo e gjithë dalja në të njëjtën kohë dhe koha e shkyçjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë.

19.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet Carraleva në stabiliment:

TS 10/04 kV Pishat (I) (kodi 41046004073) prej orës 08:00  deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Pishat (II) (kodi 41046004096) prej orës 08:00  deri në ora 11:00

TS 10/04 kV 3400 SHM Profesionale “Naim Frashëri” (kodi 41046004120) prej orës 08:00  deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Belinc (kodi 41046004128) prej orës 08:00  deri në ora 11:00

Vendet: Pishat I dhe II, Shkolla e mesme profesionale dhe Bellicë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet Carraleva në stabiliment:

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004063) prej orës 12:00  deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc e reja (kodi 41046004070) prej orës 12:00  deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004122) prej orës 12:00  deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004123) prej orës 12:00  deri në ora 14:30

Vendet: Zborc.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (kodi 52000104) prej orës 11:00  deri në ora 13:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe  Sferkë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm në fshatin  Dollovë.

 20.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi 80080010) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Montim –demontim i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Ariani BD.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë- Hjakobillë (kodi 14016004) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi 15019003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . Arsyeja: Mirembajtje preventive e Lp 10 kV

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (kodi 19000025) prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani “BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hyesn Haxhaj,  Abakos 1, Arti group, Rojal shpk.-Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J26 Liridoni (kodi 19000025) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë dhe Liridoni construction.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J28 Administrata Publike (kodi 19000002) prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Administrata Publike.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J29 Rezonanca (kodi 19000029) prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J37 Fshati Ndërkombëtar (kodi 19000037) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

 1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi 62000004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Feriqevë,Tugjevc, Gmicë, Zaiqevc, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

 1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi 32000003) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc dhe Gelacë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Aktivizimi i kthinës 10 (20) kV J11  shkarkimi i daljes 10 kV Gjinoci.

20.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi I Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ejup Ferati (kodi: 40040004027) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004201) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Ejup Ferati dhe Kinemaja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Hoteli (kodi: 40040005021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hoteli.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Syri (kodi: 400400015003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Hekurudha (kodi: 400400015006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Goga (kodi: 400400015004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS KEDS (kodi: 400400015192) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Syri, hekurudha, Goga dhe KEDS-i.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS ndertesa (kodi: 40042015223) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042015184) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sejda (kodi: 40042015002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  TS Ndërtesa, Rubin Invest dhe Sejda.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

21.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi I Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat