Punime në rrjet, në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, gjatë ditës së hënën

Kosova

Punime në rrjet, në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, gjatë ditës së hënën

Më: 3 korrik 2022 Në ora: 23:38
Foto ilustrim

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

Gjakovë

Nga  TS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet (H04) dhe (H05):

NS 35/10kV Gjakova I (kodi 800800) – (H02 dhe H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 18:00.

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë), Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumatorë), Nënë Tereza (1 konsumatorë), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark, Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumatorë).  Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë, Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë), Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e Nënstacionit.

Prishtinë

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparim i ormanit në TS Shkollë  Çardak, ndërrimi  i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet.

Pejë

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ledinat  (kodi: 53000001)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu,Baballoqi,Dubrava,Irzniqi,Ledinat,Prokolluku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara t tensionit të mesëm.

NS 110/35/10[kV] Peja 1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël,Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri,  Novosellë, Vitomiricë , Vitomiricë I,II dhe III dhe Ozdrim. Rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartje e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesëm, Te Gjeshoviqet.

Prizren

NS 35/10[kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kfori Turk(kodi: 30033016)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Një pjesë e rruge tranzit, Turgut Ozal, Elbasani, Kont Urani, Beteja e Lumës dhe një pjesë e rrugës mbreti Pleurat

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, shtimi i vajit, kontrollim i NS 10/0.4kV.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (Kodi: 30036002) nga ora 09:00  deri në ora 14:00

Vendet:Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

NS 35/10[kV] Artana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Bunjakët  (kodi: 60024002)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Bunjakët (një pjesë) dhe Marevci.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

NS 35/10[kV] Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Malisheva (kodi 60060018) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja, përforcimi i rrjetit.

NS 35/10[kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Morava e Binqes   (kodi: 60061013)  nga ora 11:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollimi dhe testimi i TMRr-ve  2×150/5/5A.

Mitrovicë

Nga NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara.

Punime në projekte investive

Gjakovë

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130)   –   prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] Shishmon i Rrafshët 2 (kodi: 80080006032) –   prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  –   prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1,Shishman i rrafshet 2,Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV[kV] Cërmjani) (kodi: 80080012)    prej orës 09:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte Investive, ndërrimi transformatorëve në kuadër te LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Punime nga palët e treta

Gjakovë

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Acetileni (kodi: 81000001) nga ora 12:00 deri 16:45

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit  të tensionit të mesëm.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat