Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

Kosova

Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

Më: 5 tetor 2022 Në ora: 17:12
Ilustrim

KEDS ka bërë të ditur se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.
Sipas njoftimit të KEDS, gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

06.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (kodi: 54000006) prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez

Arsyeja: Eliminim i rreziku, montim – demontim i shtyllave të tensionit të mesëm.

07.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, Pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjiistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës ku mund të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadoll (QMI) (kodi: 41000020) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjen e Re, fshatrat: Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitia (kodi: 61067005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës,Te Pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malisheva, dhe Vërbicë e Kmetocit

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve tensionit të mesëm.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Demhalilët (kodi: 53057003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja: Kontrollim rrjeti, ndërrim i izolatorëve dhe pastrim i trasesë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi

Arsyeja: Kontrollim rrjeti, ndërrim i izolatorëve dhe pastrim i trasesë.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës ku mund të riparohet dhe ndërrim i konzollave ku ka nevojë etj.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Potirët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit linjor 10 kV.

4.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë (kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baijcë, Domanek, Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja e Krushes (kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave në Zoqishtë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 (me kod: 810000) – (TR1 dhe TR2), TS 35/10kV Gjakova II (J26, J27 dhe J08 -me kod: 810001) dhe 3 dalje 10kV në NS 35/10kV Gjakova III (J09) – pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezrit Frashëri, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic

Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Lagjëja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën Dëshmorët e Lirisë dhe Skenderbeu- biznese, Thertorja, Fehmi Agan, .Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë), Sylejmon Vokshi, Ngrohtorja – Gjenerimi dhe Rroni Fer, Alfa Minerals, KRU Gjakova dhe Ngrohtorja Gjenerimi.

Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub, Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë) dhe Rrezinë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

07.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 16:00-18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-Caralluka (kodi: 82082001017) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Carralluk

Arsyeja: Projekte Investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet dalja 10 kV Cermjani në stabiliment dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Cermjan kulla (kodi: 80080012323) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 2 Shala (kodi: 80080012324) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 3 Lumaj-Kidaj (kodi: 80080012325) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 4 Avdija-Xhekaj (kodi: 80080012326) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 5 Hasi-Plava (kodi: 80080012327) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Meqe (kodi: 80080012329) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan –Hoxha (kodi: 80080012501) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Meqe 1 (kodi: 80080012503) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meqe dhe Cermjan.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e përçuesit të ri, vendosja e konzollave dhe lidhja e linjës së re të tensionit të mesëm në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) nga ora 09:00 deri 17:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërlluka 1, Debërlluka 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve në trasenë ekzistuese.

07.10.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotelit Besiana.

Arsyeja: Punët duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat