Punimet në rrjet, KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë

Kosova

Punimet në rrjet, KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë

Më: 17 mars 2023 Në ora: 17:19
Ilustrim

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Kosovë.

Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrejt disa qytete do të mbesin pa rrymë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

18.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Suhadolli (Kodi: 41000020) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, zëvendësimi  i 5 shtyllave të dëmtuara druri të tensionit të mesëm me shtylla betoni 12/315.

Pejë

1.

NS 110/35/10[kV] Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fusha e Pejës (Kodi: 50000009) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: rrugët: Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës,  Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani; fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri., bartje e trafostacionit 10/0.4 kV nga shtylla e drurit në trafo-shtyllë metalike (eliminim i rrezikut).

19.03.2023

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri në ora 13:00

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme ne anën e transformatorëve.

20.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breznica (Kodi: 15019009) prej 10:30 deri në  ora 15:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i izolatorëve, punimi i kokave kabllovike.

2.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J06 Koliqi (Kodi: 14016002) prej 10:30 deri në  ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i izolatorëve, punimi i kokave kabllovike.                                       

3.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit te vjetër 0.4 kV.

4.

NS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Preoci (Kodi: 10000001) prej 10:00 deri në  ora 14:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Marigona, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i urave të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

Nga Stabilimenti 10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Klina  3 (kodi: 52000101) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha; fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i grupeve matëse në TS Pompa e Ujit.

20.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Do të mbesin pa tension këta  nënstacione nga ora 09:00 deri 10:00 dhe 15:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella  3            (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella  1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella  2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani          (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali Intermed Preoc          (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi)    (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla. L.P.          (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)    (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company        (Kodi: 19000035029

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI         (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3  (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   TS privat           (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH ” ELEKTRO AG” Alush Hasani     (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni        (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu            (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Tovërlani) (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)    (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)            (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”  (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu      (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti        (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)            (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake           (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”- Lulzim Marevci           (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari           (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti banesor      (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha           (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.        (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti ptivat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)       (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)       (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni          (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA            (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini            (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnasellë     (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa – objekti afarist        (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kVLlapnasella 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk       (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k       (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci  (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”       (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K    (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi           (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi            (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”    (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                 (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani      (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani            (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-               (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani    (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica  (Kodi: 19000035302)Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të  ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Marigona 3(kodi: 19000035099) nga ora  09:00 deri 16:00

Vendet: Biznese afër Lapnasellës.

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosja e blindës ekzistuese për krijimin e hapësirës për vendosjen e blindës se re, në projektin në LOT 35(2021) Feeder 2.

3.

NS 220/10[kV] Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllobari 2 (kodi: 16100028) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobari,Tresteniku,P alluzhë, Vërboc dhe Shtuticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakova I  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

2.

NS 110/10 [kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

Mitrovicë

1 .

Nga NS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë

Arsyeja: Projekt investiv, punime në TS “Istogu 1” në projektin LOT 24. 

20.03.2023

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qendra (kodi: 81000002) nga ora  09:00 deri  në ora 17:00    

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali  (një pjesë),  Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani  do të  ndërprehet:

NS 10/0.4[kV]  TS – Ylber Shamolli(kodi: 41000019365) nga ora 09:00  deri  11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit dhe një pjesë e rr. Isa Olluri, një pjesë e rr. Tahir Sinani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1 .

Nga NS 35/10[kV] Gurakovcido të ndërprehet:

Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003)  nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

21.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 17:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë, ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike. 

Prishtinë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Radio Kosova (Kodi: 19100003) prej 09:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Gjorgj Bushi, Katedralja, Radio Kosova, një pjesë e rr. Agim Ramadani, Agjensia e Statistikave të Kosovës, një pjesë e rr. Ilaz Agushi, Radio Televizioni i Kosovës.

Arsyeja: Për punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosova Petroll   (kodi: 40041003) nga ora  09:00 deri  në ora 13:00    

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat