Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së sotme – për shkak të sigurisë së sistemit

Kosova

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së sotme – për shkak të sigurisë së sistemit

Më: 28 mars 2023 Në ora: 06:23
Foto ilustrim

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakarad  (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

3.

TS 110/10 kV Prishtina 6

Nga LP 10kV Blloku 1 Dardania  do te nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Blloku 3  (kodi: 19100006022)  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr Enver Gjerqeku, një pjesë e rr. Musine Kokolari, një pjesë e rr. Hamit Haxhija.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në TS Blloku 3.

 Punime në projekte investive

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2  (kodi: 32000024 ) prej orës 11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: Zshati Samadaxhë, Studençan dhe Reshtan- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

NS 110/10 kV Theranda

Nga Dalja 10 kV Studençani 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Rr e Nepërbishtit (kodi: 32000024006) prej ores 11:00 deri 15:40

Vendet: Një pjesë e fshatit Studençan dhe një pjesë e rr. së Neperbishtit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 Rr e Nepërbishtit 1.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001)  nga ora  09:00 deri ora  10:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushillë, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj

Dalja 10 kV Likovci në Stabilimentin  Istogu 1 do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 17:00 këta  TS-a:

NS 10/0.4kV  Plluzhinë-Kastrati (te Shkolla)            kodi: 74000001008

NS 10/0.4kV Polluzhe-Veliu   kodi: 74000001009

NS 10/0.4kV Shtutice e Re     kodi: 74000001051

NS 10/0.4kV Shtuticë- Shkolla           kodi: 74000001010

NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli  kodi: 74000001060

NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli  kodi: 74000001059

NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-1         kodi: 74000001011

NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-2         kodi: 74000001012

NS 10/0.4kV Shtuticë-2 Pompat         kodi: 74000001054

Vendet: Plluzhine-Kastrati (te Shkolla), Polluzhe-Veliu, Shtuticë dhe Plluzhinë.

Arsyeja: Projekt investiv, punimet në TS “Istogu 1” në projektin LOT 2

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat