LSDM: Me masën për tarifë të lirë, një familje kursen 1000 denarë në muaj

Maqedonia

LSDM: Me masën për tarifë të lirë, një familje kursen 1000 denarë në muaj

Më: 2 dhjetor 2023 Në ora: 10:17
LSDM

LSDM ka bërë një njoftim zyrtar duke shpallur një masë të re për të lehtësuar barrën ekonomike të qytetarëve. Nga ky moment, do të bëhet kthimi i tarifës së lirë të energjisë elektrike për amvisëri.

Energjia elektrike do të jetë e lirë për gjithë qytetarët çdo ditë për një periudhë prej 11 orë, nga ora 13:00 deri në ora 15:00. Kjo masë vjen si një ndihmë konkrete për të zvogëluar kostot e energjisë për familjet dhe individët.

Gjithashtu, nga ora 22:00 deri në ora 07:00, energjia e lirë do të mbetet në fuqi çdo ditë, duke përfshirë edhe fundjavën. Të dielat do të jetë avantazhi i tarifës së lirë rreth orës së përcaktuar.

Kjo masë do të rezultojë në një kursim mesatar prej mbi 1000 denarë në muaj për konsumatorët e energjisë elektrike. LSDM thekson se ky veprim është një pjesë e përpjekjeve të tyre për të siguruar që të gjithë qytetarët të përfitojnë nga politikat e tyre sociale dhe ekonomike.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat