Nesër seanca e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Kosova

Nesër seanca e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Më: 4 maj 2022 Në ora: 16:30
Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës, nesër do të mbajë seancë plenare, ku në rend dite janë 9 pika.

Sipas njoftimit seanca do të nis nga ora 10:00, ku mes tjerash pritet të ketë debat parlamentar për punën e Qeverisë në vitin e parë të mandatit të saj.

Rendi i ditës

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
2. Pyetjet parlamentare,

3. Propozimi i dy (2) kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese,
4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-056 për Mbrojtjen e Konkurrencës,
5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-142 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale, procedurat e caktimit të pagës minimale dhe shkallët tatimore në të ardhurat personale vjetore,
6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-143 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.08/L-066 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022,
7. Emërimi i Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës,
8. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, nga komuniteti shqiptar,
9. Debat parlamentar për punën e Qeverisë së Republikës së Kosovës në vitin e parë të mandatit të saj.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat